Lipsy

Lipsy er mærket du skal kigge hos, hvis du er på jagt efter sexede sommerkjoler og frække stiletter! De forstår at lave kjoler til fest - cut out kjoler som er perfekte til en tur i byen og hvis du mere er til en skøn pailetkjole i guld, sølv eller blå kan du også finde dét hos dem.

Lipsy er et britisk mærke som har hovedsæde i hjertet af London, hvor deres in-house designer hold kreerer alle deres kollektioner. En rigtig Lipsy-pige tænker mode ind i alt hvad hun gør - om det er en første date, en tur i byen eller når hun mødes med veninderne og det afspejler sig i deres kollektioner - hun elsker at se godt ud, det må gerne være lidt vovet og sexet. Du finder tøj i deres kollektioner som både kan bruges på den røde løber men der er også lækre kjoler til en hyggeaften med veninderne.
Så hvis du er en rigtig kjolepige som elsker alt hvad der er feminint og sexet (endelig ikke tutte-nuttet!) er Lipsy lige et mærke for dig. De har et stort udvalg af billige kjoler til fest - og hvis du køber deres lækre tøj på udsalg online, får du det til en endnu bedre pris!

Du kan i øvrigt læse meget mere om Lipsy på deres officielle website. Wikipedia har også mere information om Lipsy - tag et kig på Lipsy's Wikipedia artikel hvis du er nysgerrig.

Vi har lige nu 20 produkter fra Lipsy til kvinder her på FashionArena.net