Esprit

Afslappet stil, autentisk og simpel liv, er kerneværdierne for Esprit. Det afspejler sig også i deres kollektioner, hvor deres almindelige linje har en afslappet udtryk, som ses gennem deres valg af behagelige materialer og en pasform, der gør at man kan bevæge sig i deres tøj.
Esprit's tøj og kjoler henvender sig til dem der på den ene side sætter pris på at være velklædte mens det på den anden side ikke må bliver for stift og formelt.

Esprit's kjoler ligger i høj kurs her i Danmark og det er netop fordi de er designet ud fra mærkets værdier: deres sommerkjoler er lette og luftige, i behagelige materialer, mens deres vinterkjoler har en god længde, lange ærmer, er lavet i en lækker strik-kvalitet eller tyk bomuld. Derudover har alle deres kjoler det til fælles at de sidder godt, der findes mange forskellige modeller så man kan altid finde en der passer til ens kropsform, og så er de rigtig gode til at lave den samme kjole i 2-3 farver.

Esprit har også en business-linje, hvor du finder lækre work-wear kjoler, nederdele, jakker, habitjakker og fine silkebluser. Det betyder at Esprit kan klæde dig på fra yderst til inderst, fra forår til sommer, i arbejdstiden og i fritiden.

Du kan i øvrigt læse meget mere om Esprit på deres officielle website. Wikipedia har også mere information om Esprit - tag et kig på Esprit's Wikipedia artikel hvis du er nysgerrig.

Vi har lige nu 75 produkter fra Esprit til børn her på FashionArena.net

1 2