Mizuno

Mizuno er et japansk sportstøjs-mærke, som blev grundlagt i Osaka i 1906 af Rihachi Mizuno. Deres vision er at skabe sportstøj og sportssko, som hjælper dig med at nå dine mål, ligegyldigt om det er at løbe 5 km på 30 minutter, gennemføre et Marathonløb eller spille den perfekte slag golf.

Mizuno laver blandt andet golfsko, håndboldsko og så har de også et bredt udvalg af løbesko. Derudover laver de generelt lækkert træningstøj og der er nogle gode løbe trøjer og t-shirts i mellem, mens deres lette sportsundertøj er perfekt at have indenunder på en kølig dag.

I Danmark er Mizuno ikke et udbredt mærke, hvilket gør at Mizuno bør købes online - udvalget er lille i online webshops, men det er endnu mindre i de fysiske forretninger. Så hvis du står og skal bruge et par nye, lækre løbesko, så tag et kig på Mizuno's udvalg.

Du kan i øvrigt læse meget mere om Mizuno på deres officielle website. Wikipedia har også mere information om Mizuno - tag et kig på Mizuno's Wikipedia artikel hvis du er nysgerrig.

Vi har lige nu 0 produkter fra Mizuno til børn her på FashionArena.net