Ecco

Hos Ecco tror de på, at man opnår den bedste sko, hvis man har styre på hele processen - fra skitse til færdig sko. Det betyder at Ecco har deres egne garverier hvor deres læder forarbejdes og de får som nogle af de eneste i branchen syet deres sko og støvler på deres egne fabrikker.

Ecco blev grundlagt i 1963 i Bredebro go den da i dag har de mere 14.000 salgssteder for delt over hele verden. Og at der er så mange som forhandler Ecco sko og sandaler er der en grund til: deres sko, sandaler, Biom modeller og trekking støvler er alle sammen fantastiske at have på! Du kan få i deres fodtøj hele dagen uden at få trætte og ømme fødder.
Selvom komfort altid har været i højsædet hos Ecco, har de inden for de sidste 10 år formået at ændre deres design sådan at det nu ikke kun er kedelige, forformede sko de producerer. Nej, lækre pumps, højhælede sandaler og og flotte sneakers og hverdagssko kan Ecco også lave.

Køb din Ecco sko online - ligegyldigt om det er pumps, Biom modeller, Track modeller eller bare et par helt almindelige kondisko du leder efter - der er ofte penge at spare og du kan være heldig at finde lige det du leder efter på udsalg.

Du kan i øvrigt læse meget mere om Ecco på deres officielle website. Wikipedia har også mere information om Ecco - tag et kig på Ecco's Wikipedia artikel hvis du er nysgerrig.

Vi har lige nu 146 produkter fra Ecco til børn her på FashionArena.net

1 2 3