Katvig

Hvis der er én ting som man bør vide, er det at Katvig laver noget af det mest miljø-venlige børnetøj her i Danmark. De genbruger både bomuld og polyester i deres produktion, hvilket er med til at Katvig gør deres for at arbejde hen i mod en bæredygtig tekstilbranche.

Katvig's børnetøj er især kendt for deres ikoniske æble-motiv og deres fine striber, og det er de samme fine mønstre og farver som går igen i Katvig's sengtøj.
Katvig laver altså rigtig lækkert, farverigt børnetøj, som du med 2 x god samvittighed kan give dine børn på - deres tøj er godt for miljøet og så er der ikke en masse kemiske stoffer i som er skadelige for dine børn.

Vigga Svensson, som står bag Katvig, har formået at kombinere økologisk bomuld med fibrene fra genbrugs-plastikflasker og på den måde lave et super holdbart og stadig åndbart stof. Det er netop nytænkninger som disse der er med til at gøre Katvig til sådan en succes – der bliver aldrig gået på kompromis med kvaliteten hos Katvig.

Du kan i øvrigt læse meget mere om Katvig på deres officielle website. Wikipedia har også mere information om Katvig - tag et kig på Katvig's Wikipedia artikel hvis du er nysgerrig.

Vi har lige nu 500 produkter fra Katvig til børn her på FashionArena.net

1 2 3 4 5 6 7 8 9