Baum und Pferdgarten

Selvom navnet lyder som noget der kommer fra midten af Tyskland, er Baum und Pferdgarten er helt igennem dansk mærke med hovedsæde i København. Navnet spiller på de to stifteres efternavne: Rikke Baumgarten og Helle Hestehave. Og det går godt for Baum und Pferdgarten, for deres tøj fås i over 20 forskellige lande verden over og du finder Baum und Pferdgarten online i mere end 250 webshops.


Baum und Pferdgarten er især kendt for deres lækre kjoler i silke og de har da også altid en 5-6 forskellige kjoler med i hver kollektion. Også deres lækre toppe i silke er populære og så har de også et fint udvalg af sweatshirts og skønne nederdele.

Baum und Pferdgarten er et luksusmærke og netop derfor er det værd at lede efter Baum und Pferdgarten online - ofte kan du være heldig at finde deres lækre tøj 10-20% billigere end i de fysiske forretninger og derudover er online shops også gode til at sætte deres tøj på udsalg når der kommer nye varer på hylderne.

Du kan i øvrigt læse meget mere om Baum und Pferdgarten på deres officielle website. Wikipedia har også mere information om Baum und Pferdgarten - tag et kig på Baum und Pferdgarten's Wikipedia artikel hvis du er nysgerrig.

Vi har lige nu 58 produkter fra Baum und Pferdgarten til kvinder her på FashionArena.net