Sofie Schnoor

Som 26-årig grundlagde Sofie Schnoor firmaet 'Sofie Schnoor' som er bedst kendt for deres luksus sko, støvler og sandaler. Efterfølgende har hun udvidet sortimentet til også at indeholde tøj og accessories samt startet en ny linje 'Petit by Sofie Schnoor'.

Alle Sofie Schnoor's sko er lavet i lækre materialer som ruskind og læder, hvilket betyder at de sidder fantastisk på foden og holder godt. Kombineret med super lækkert design får du med garanti en sko, sandal eller støvle som du vil elske i mange år frem.

Du kan købe Sofie Schnoor's sko og støvler online og det kan godt betale sig - udvalget er større end i de fysiske forretninger, og hvis du venter med at købe til der er udsalg er prisen stort set det samme som hvis du havde fundet Sofie Schnoor's sko i et outlet.

I vinter-kollektionerne kan du med garanti altid finde en lækker sort støvle fra Sofie Schnoor - og der er mange modeller at vælge mellem: med stilethæl, bikker-look, glitter & glimmer, nitter eller bare et par helt klassisk sorte vinterstøvler med lækre detaljer.
Også sommerkollektionen er fantastisk - Sofie Schnoor laver altid et par lækre pumps, et par sandaler med høj hæl, 2-3 sneakers

Du kan i øvrigt læse meget mere om Sofie Schnoor på deres officielle website.

Vi har lige nu 561 produkter fra Sofie Schnoor til kvinder her på FashionArena.net

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10