Vivienne Westwood

Vivienne Westwood er en britisk deisgner, som har designet fashionabelt tøj til kvinder siden starten af 1980'erne. Hun hr været gennem mange stilarter og er blevet dybt inspireret af rocken, punken, adelen, det britiske kongehus og skotske tern.

I dag er Vivienne Westwoods tøj mindre inspireret at historiske epoker og hun arbejder med 'det asexsuelle snit' som på bøjlen måske er lidt intetsigende men på kroppen lader stoffets egenskaber træde frem. Når Vivienne Westwood designer tøj til kvinder er hun altså meget søgende og hun kan godt lide overraskelses-momentet i tøjdesign.

Vivienne Westwoods tøj og sko er designertøj i ordets egentlige forstand og det betyder selvfølgelig noget for prisen. Et par stiletter fra Vivienne Westwoods hånd koster omkring 4000,- mens en kjole typisk kan erhverves for lidt mindre. Derfor er det værd at se om man kan finde Vivienne Westwood på udsalg - men den slags priser er selv 20% et godt tilbud!

Du kan i øvrigt læse meget mere om Vivienne Westwood på deres officielle website. Wikipedia har også mere information om Vivienne Westwood - tag et kig på Vivienne Westwood's Wikipedia artikel hvis du er nysgerrig.

Vi har lige nu 649 produkter fra Vivienne Westwood til kvinder her på FashionArena.net

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10