Hanro

Med et stort udvalg af lækre basis trusser, midi trusser, hipsters og seamless trusser er Hanro det perfekte mærke hvis du har brug for at få opgraderet undertøjskuffen.
Deres lingeri er i kvalitets-materialer, super behageligt at have på og så kommer det i praktiske basis-farver såsom hvid, grå, sart pink og 'nude'/hudfarvet. Det er altså ikke klassisk sexet lingeri men virkeligt lækker hverdags undertøj som sidder hvor det skal, ikke ses under tøjet og giver dig en smuk barm.
Deres undertøj til kvinder kan det godt betale sig at købe online - fordi kvaliteten er så lækker er prisen også derefter og på udsalg bliver deres trusser og bh'er pludseligt til at betale.

Især to af deres kollektioner er super lækre - 'Cotton Seamless' og 'Cotton Sensation' er deres eksklusive bomuldundertøj og hvis du leder efter enkelt, klassisk undertøj uden nogen dikkedarer, så fås det ikke bedre end Hanro!

Køb dit skønne undertøj til kvinder online - der er større udvalg end i de almindelige forretninger og dermed end større mulighed for at finde undertøj på udsalg.

Du kan i øvrigt læse meget mere om Hanro på deres officielle website.

Vi har lige nu 76 produkter fra Hanro til kvinder her på FashionArena.net

1 2