Dorothy Perkins

Dorothy Perkins er britisk mærke, som i Danmark især er kendt for deres fine og feminine kjoler! I England har de mere end 600 forretninger hvor briterne kan shoppe Dorothy Perkins kjoler, nederdele og feminine toppe. Mærket har mere end 90 år på bagen og i al den tid har de designet lækkert tøj til kvinder.

Dorothy Perkins' vision er at skabe tøj til kvinder - tøj som er til at betale og så er det egentligt ligegyldigt om du er en størrelse 34 eller 48 - Dorothy Perkins designer lækre kjoler til kvinder i alle størrelser.

Når du køber Dorothy Perkins tøj, skal du dog være opmærksom på størrelsen! Ikke nok med at man først skal omregne fra UK-størrelser til 36-38-40 størrelser, så er Dorothy Perkins størrelser også store i det og du skal som oftest gå en størrelse ned, når du køber deres tøj - og hvis du ligger og svinger mellem to størrelser, skal du altid tage den mindste når du køber tøj fra Dorothy Perkins, ligegyldigt om du køber kjoler, jakker, frakker eller bluser!

Du kan i øvrigt læse meget mere om Dorothy Perkins på deres officielle website. Wikipedia har også mere information om Dorothy Perkins - tag et kig på Dorothy Perkins's Wikipedia artikel hvis du er nysgerrig.

Vi har lige nu 110 produkter fra Dorothy Perkins til kvinder her på FashionArena.net

1 2