Kronstadt

Det danske mærke Kronstadt designer gennmtænkt tøj til den urbane og stilbevidste mand på tværs af generationer. Kronstadt er især kendt for at kombinere det formelle og det afslappede look.

Kronstadt har mange skjorter og trøjer i deres kollektioner, og hvad enten du er til en stribet skjorte, ternet skjorte eller en helt klassisk, ensfarvet skjorte kan du finde det hos Kronstadt. Kronstadt har også mange trøjer, hoodies, sweatshirts og hoodies i deres kollektioner - den perfekte blanding af formelt og afslappet tøj.

Prisen på Kronstadt's tøj er mere end rimelig - du kan finde en lækker skjorte til omkring 400,- og på udsalg kan du ofte få samme skjorte til lige omkring 200,- og så bliver det vist ikke billigere at se godt ud!
Kronstadt laver tøj til mænd som på den ene side gerne vil se godt ud men på den anden side ikke har lyst til at investere alt for meget tid og penge i deres garderobe - så hvis du leder efter billigt tøj til mænd online er Kronstadt-udvalget et godt sted at starte!

Du kan i øvrigt læse meget mere om Kronstadt på deres officielle website.

Vi har lige nu 0 produkter fra Kronstadt til kvinder her på FashionArena.net