Rosemunde

Rosemunde er kendt for deres silketoppe og det er der en grund til - med en smuk blonde i unskæringen, 70& silke og brede stropper er det en perfekt, feminin top som kan bruges til alt: under blazeren tilføjer du et romantisk strejf til et ellers meget business-præget look, under cardiganen tilføjer du endnu en feminin detalje og sammen med et par afslappede jeans skaber du den perfekte kombination af casual og lækker.

Hvis du køber Rosemunde på udsalg kan du være heldig at findes deres lækre toppe og cardigans til halv pris og Rosemunde's tøj til kvinder er af sådan en lækker kvalitet at det virkeligt kan betale sig at købe et lille lager, når du finder Rosemundes varer på tilbud.

Inden for de seneste par år har Rosemunde udvidet deres kollektioner og nu kan du blandt andet også finde kjoler, nederdele og fine silkebluser hos Rosemunde. De bruger som sædvanligt lækre materailer og du kan altså finde både uldkjoler og silkekjoler, cardigans i uld eller silke og ja, også uldnederdele eller silkenederdele.

Du kan i øvrigt læse meget mere om Rosemunde på deres officielle website.

Vi har lige nu 548 produkter fra Rosemunde til kvinder her på FashionArena.net

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10