Rodebjer

Rodebjer er et nyere svensk mærke, hvis stil er en blanding af lækkert skandinavisk design med et strejf af lækker New Yorker coolness. Mærket drives af Carin Rodebjer som for tiden er bosat i New York, og det er tydeligt at se, at hende inspiration hentes både i hjemlandet Sverige og hendes hjem på den anden side af Atlanten.

Rodebjer designer kjoler som er meget skulpturelle i snittet og hun er ikke bange for at trække på inspiration fra mændenes klædeskab, inddrage enkle men prangende mønstre og generelt skubbe grænsen for, hvordan en kjole ser bør se ud, uden at det bliver 'for meget'.

Rodebjer har også leget meget med peplum-toppen og der er ofte en eller to toppe med det utraditionelle snit at finde i hendes kollektioner. Når Rodebjer designer en peplum-top kan hun derudover også sagtens finde på at lege med materialet og hun går ikke af vejen for at bruge 100% viscose hvis det er dét materiale som giver designet det helt rigtig look.

Hvis du er til skandinavisk design med et tvist af noget amerikansk er Rodebjer tøj et oplagt bud, og eftersom det stort set ikke forhandles i Danmark kan det godt betale sig at shoppe Rodebjer online.

Du kan i øvrigt læse meget mere om Rodebjer på deres officielle website.

Vi har lige nu 216 produkter fra Rodebjer til kvinder her på FashionArena.net

1 2 3 4