2ND DAY

2nd DAY er én af linjerne i det store danske modehus DAY birger et mikkelsen. Det er en underlinje til kvinder, hvor fokus er på denim jeans og 2nd DAY laver designer tøj til kvinder der er urbant og street-inspireret. Med 2ND DAY får du alt til garderoben - fra blazere, kjoler, trøjer, T-shirts til en masse lækre accessories.
2ND DAY's tøj kan bedst beskrives som det super lækre hverdagstøj og lidt afslappede fest tøj, men altid i kvalitets-materialer og med et råt tvist.
Skind er et af de materialer, som 2ND DAY ofte bruger i deres kollektioner og dette skønne materialer har en fin balance mellem rå maskulinitet og sensuel kvindelighed, der passer perfekt ind i 2ND DAY's billede af den lækre garderobe.

En 2ND DAY kjole understreger, ligesom resten af deres kollektioner, på den eneside din kvindelige og giver dig på den anden side en udstråling af styrke, og det er netop derfor at 2ND DAY's kjoler er så pokkers populære.

Køb dine ting fra 2ND DAY på udsalg og få tøj i en rigtig godt kvalitet, til en lige så god pris - online shopping er virkeligt vejen frem når du vil have en lækker garderobe til billige penge.

Du kan i øvrigt læse meget mere om 2ND DAY på deres officielle website. Wikipedia har også mere information om 2ND DAY - tag et kig på 2ND DAY's Wikipedia artikel hvis du er nysgerrig.

Vi har lige nu 311 produkter fra 2ND DAY til kvinder her på FashionArena.net

1 2 3 4 5 6