River Island

River Island er en britisk high street kæde som har designet tøj i mere end 60 år. De har over 300 butikker verden over og de er især kendt for deres fantastiske gå-i-byen tøj, skønne sko og tasker - alt sammen til en overkommelig pris.
River Island er stor-leverandør af festtøj til mænd og kvinder - de har et kæmpe udvalg af fest kjoler, korte kjoler, fest toppe og skjorter til mænd.

Men River Island har også et bredt udvalg af hverdagstøj - der er lækre jeans til mænd og kvinder, strikbluser og cardigans, cowboystøvler og ankelstøvler, skjorter til kvinder og mænd. Stilen er ungdommelige og selvom de har masser af tøj i basis-farverne sort, blå og hvid, går River Island ikke af vejen for at designe tøj med pasteller, pangfarver. leopard-mønster og fede tryk.

Så hvis du er på jagt efter noget billigt tøj til kvinder online, er det værd at checke River Island's udvalg ud - du kan med garanti finde noget der falder i din smag og prisen på River Island's tøj er god!

Du kan i øvrigt læse meget mere om River Island på deres officielle website. Wikipedia har også mere information om River Island - tag et kig på River Island's Wikipedia artikel hvis du er nysgerrig.

Vi har lige nu 1.460 produkter fra River Island til mænd her på FashionArena.net

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10