Blackstone

Det hollandske mærke Blackstone blev grundlagt i 1992 - det startede oprindeligt som et mærke der lavede arbejds-sko men har over årene udviklet sig til at designe lækre sneakers til hverdagsbrug. Et par sneakers fra Blackstone er let genkendelige - udover at de bruge kvalitets-materialer som er forarbejdet med største omhu, så har alle deres produkter et designudtryk som gør at man øjeblikkeligt genkender dem som et par sko fra Blackstone.

Deres sko til mænd har et helt karakteristisk look som på den ene side er afslappet som et par sneakers men på den anden side er en lille smule mere formelle da de ikke ser helt så sporty ud og så er de lavet i kvalitetslæder for et lidt mere eksklusivt look.
Ogås deres sko og sneakers til kvinder har det samme karakteristiske udseende, men udover klassisk sorte, brune og grå modeller har Blackstone også tilføjet hvid, lys blå og sart lyserød til deres kollektion til kvinder.
Du kan få fingre i et par billige sko fra Blackstone hvis du køber dem på udsalg og her på FashionArena har vi samlet et stort udvalg over alle de sko-modeller der er på nettet netop nu.

Du kan i øvrigt læse meget mere om Blackstone på deres officielle website.

Vi har lige nu 324 produkter fra Blackstone til mænd her på FashionArena.net

1 2 3 4 5 6