Peter Kaiser

Moderne klassisk design med kærlighed til den lille detalje - Sådan har Peter Kaiser designet sko siden 1838. Peter Kaiser's sko er lækre sko og støvler udført i godt håndværk, gode materialer og med et lækkert design.

I Danmark er mærket bedst kendt i generationen 50+ men Peter Kaiser laver mange lækre stiletter med syle-spidse hæle og elegante pumps som er perfekte både på arbejdet og til en tur i byen, og så formår de at lave et par sko som er i super kvalitet og med god pasform til trods for at de har 8 cm hæl (modsat f.eks. et mærke som Aldo, der konsekvent bruger dårlige materialer, går op i limningen og generelt har en u-ergonomisk design).
Peter Kaiser har også hver sommer en fin kollektion med lækre sandaler - både med og uden hæl. Når du hopper i par sko eller støvler fra Peter Kaiser forkæler du virkeligt dine fødder samtidig med at du ser super skarp ud!

Der er ikke mange fysisk butikker der forhandler Peter Kaiser's sko, og derfor kan det godt betale sig at købe deres sko og støvler online, for her kan du ofte finde både den nyeste kollektion og hvis du er heldig også sidste sæson kollektion på udsalg.

Du kan i øvrigt læse meget mere om Peter Kaiser på deres officielle website.

Vi har lige nu 0 produkter fra Peter Kaiser til mænd her på FashionArena.net