Rieker

Rieker designer sko som altid lever op til tre krav: de er behagelige at have på, de er af god kvalitet og så må de gerne afspejle modens trends men stadig være anvendelige i flere sæsoner.
Rieker er oprindeligt et tysk skotøjsmærke som blev grundlagt i 1874 og de har altså lave kvalitets-sko i over 140 år! Rieker laver støvler, sko og sandaler til både mænd, kvinder og børn og deres høje kvalitet og gode pasform går igen.

Når Rieker designer sko går de altid efter at lave den letteste sko, at der er god stødabsorbering i skoen, at den er fleksibel og at der er plads til at foden kan hæve en smule i løbet af dagen. Og netop på grund af disse egenskaber er Rieker's vinterstøvler og sko så populære, for du kan have dem på hele dagen uden at blive træt i fødderne. På sin vis er Rieker den tyske pendant til vores Ecco og mange af Ecco's kvaliteter finder du også hos Rieker.
Så hvis du leder efter en komfortabel sko (ligesom Ecco) som man kan holde ud at have på i flere timer af gangen, er Rieker et godt sted at lede, hvis du ikke lige fandt det du ledte efter i Ecco's sortiment.

Du kan i øvrigt læse meget mere om Rieker på deres officielle website. Wikipedia har også mere information om Rieker - tag et kig på Rieker's Wikipedia artikel hvis du er nysgerrig.

Vi har lige nu 257 produkter fra Rieker til mænd her på FashionArena.net

1 2 3 4 5