bareMinerals

bareMinerals er et britiske makeup mærke som har specialiseret sig i at lave mineral makeup. Formålet med deres mineral makeup er at forbedre din hud udefra og ind. Det betyder, at når du bruge bareMinerals mineral foundation får du først og fremmest en en smuk hud, men mineralerne går også ind og plejer din hud. Derudover er der også et bredsketret UV-beskyttelse i, hvilket betyder at du er beskyttet mod solens farlige stråler når du tager makeup på og faktisk kun behøver at bekymre dig om solcreme hvis du er på en decideret badeferie.

bareMinerals produkter er skabt til at arbejde sammen - det betyder, at hvis du bruger en af deres lækre mineral blushes indeholder den nogle af de samme plejende ingredienser som du også finder i deres mineral foundation. Ved at købe et bareMinerals startkit har du et godt udgangspunkt for at begynde at bruge mineral makeup.

Du kan endeligt købe bareMinerals makeup produkter online i Danmark og der er heldigvis et stort udvalg af både foundation, blushes, løbestifter og øjenskygger.

Du kan i øvrigt læse meget mere om bareMinerals på deres officielle website.

Vi har lige nu 24 produkter fra bareMinerals til mænd her på FashionArena.net