Saint Tropez

Saint Tropez er et dansk brand med mere end 30 selvstændige forretninger i hele Danmark og så forhandles det også hos Magasin og mange online butikker.

Saint Tropez er ikke bange for at bruge leopardmønstre, rhinsten, glimmer & glitter, blonder og andre feminine detaljer i deres tøj, men de går aldrig over stregen hvor det bare bliver for meget. Saint Tropez balancerer deres romantiske side med et ønske om at skabe tøj der kan bruges til hverdag, og de gør det til perfektion.

Saint Tropez designer 10 kollektioner hvert år, hvilket betyder, at der i gennemsnit kommer nyt tøj fra St. Tropez hver 5. uge. Derfor er man også nødt til at være hurtig hvis man forelsker sig i f.eks. en kjole fra Saint Tropez for du risikerer nemt at næste gang du kigger efter den, er den udsolgt. Derfor kan det godt betale sig at shoppe deres ting online - online butikker køber ofte et større lager (så du skal ikke være helt så nervøs for om det du har udset dig bliver udsolgt) men samtidig er Saint Tropez også hurtige til at sætte deres tøj på udsalg, fordi der netop kommer så meget nyt hele tiden.

Saint Tropez laver kun tøj til kvinder, hvor de designer i en romantisk stil, som også har et strejf af lidt rock indover. Du kender med garanti deres lækre tanktoppe og også kjoler designer de i stride strømme. De har f.eks. ofte en lækker blondekjole, den perfekte fest-kjole eller en lækker hverdags-kjole i deres kollektioner og eller så kommer der helt sikkert én i den næste kollektion.

Du kan i øvrigt læse meget mere om Saint Tropez på deres officielle website.

Vi har lige nu 5 produkter fra Saint Tropez til mænd her på FashionArena.net