Lindbergh

Lindbergh er det dansk tøj-mærke som er opkaldt efter den første mand der fløj solo over Atlanterhavet - Charles Lindbergh.

Deres visioner er også baseret på Charles Lindbergh - de forsøger at skabe et cool, maskulint mærke, der producerer lækkert tøj til mænd af højeste kvalitet.

Lindbergh har tre tøj-linjer, så ligegyldigt hvad du skal, kan du hoppe i en skjorte eller et par jeans fra Lindbergh. Black Label er deres formelle linje - perfekt til manden der går i jakkesæt til hverdag og har brug for mere end én lækker business skjorte i skabet, men White Label stadig har samme skarpe silhouet som man finder hos Black Label, her bliver der bare leget lidt med materialer og mønstre og der sniger sig også nogle lidt skæve designs ind.
Black Label er deres afslappede linje og tøjet her er perfekt til en aften sammen med gutterne, eller bare til hverdag.

Så hvis du står og mangler en blazer, et jakkesæt, et par fede jeans, et god skjorte eller en lækker jakke er Lindberghs tøj til mænd et godt sted at starte - og du kan ofte spare op til 50%, også selvom der ikke er udsalg. Vi har alt deres tøj ét sted, sådan at du bedre kan få overblik over hvilket noget Lindbergh tøj der er på hylderne netop nu.

Du kan i øvrigt læse meget mere om Lindbergh på deres officielle website.

Vi har lige nu 738 produkter fra Lindbergh til mænd her på FashionArena.net

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10