Filippa K

Filippa K laver enkelt tøj i typisk skandinavisk design. Deres udgangspunkt er tidløst tøj, som også ser godt ud om 5-10 år og produceret i en kvalitet at der gør at f.eks. deres jakkesæt og blazere ikke er slidte efter selv lang tids brug.
Filippa K bruger altid en enkel farveskala og du kan derfor altid finde et lækkert jakkesæt eller en smuk blazer hos Filippa K.

Filippa K's tøj er perfekt at opbygge en basisgarderobe ud fra. Et par lækre kjoler, en blazer og et jakkesæt eller to, så har du en smuk basisgarderobe hvor du kan tilsætte tidens tendenser hvad enten det er silketoppe i pangfarver eller sailor-inspirerede strikbluser.

Der er ikke helt så mange forretninger i rundt om i det danske land der forhandler Filippa K og derfor er det oftest nemmere at finde Filippa K online i en af de mange webshops som sælger det svenske mærke.

Du kan i øvrigt læse meget mere om Filippa K på deres officielle website. Wikipedia har også mere information om Filippa K - tag et kig på Filippa K's Wikipedia artikel hvis du er nysgerrig.

Vi har lige nu 9 produkter fra Filippa K til mænd her på FashionArena.net