Ted Baker

I 1988 startede Ted Baker oprindeligt som et tøj firma, der lavede eksklusive skjorter til mænd og de tog hurtigt England med storm. I 1995 havde Ted Baker en stor kollektion henvendt til mænd og de øjnede chancen for at starte en linje med lækkert tøj til kvinder.
I dag finder du et stort udvalg af luksus tøj til kvinder hos Ted Baker - stilen er feminin og klassisk, og de bruger gerne smukke blomsterprint og andre smukke mønstre. Mange af deres kjoler er typiske Mad Men kjoler og også Ted Bakers sko og stiletter er smukke og feminine.
Til mændene er der et stort udvalg af lækre t.shirts, skjorter, manchetknapper og poloshirts, alt sammen i Ted Bakers gode kvalitet og design. Stilen er ungdommelig og du finder et godt mix af klassisk design og mere spraglede skjorter og poloshirts i deres sortiment.

Også sko, stiletter, støvler og tasker har de et bredt udvalg af, og de forstår at bruge læder og andre kvalitets-materialer når de laver elegante sko til mænd og kvinder. Så hvis du leder efter engelsk design på udsalg er udvalget af Ted Bakers tøj værd at checke online!

Du kan i øvrigt læse meget mere om Ted Baker på deres officielle website. Wikipedia har også mere information om Ted Baker - tag et kig på Ted Baker's Wikipedia artikel hvis du er nysgerrig.

Vi har lige nu 35 produkter fra Ted Baker til mænd her på FashionArena.net