J.Lindeberg

J.Lindeberg er lækkert svensk design som er stramt og minimalistisk i stilen og så har J.Lindeberg er bredt udvalg af jakkesæt og blazere.
Firmaet blev grundlagt i 1996 i Stockholm og J.Lindeberg har fokuseret på at lavet lækkert tøj til mænd, herunder også golf-tøj til mænd, lige siden. Farvepaletten er normalt hold i forskellige nuancer af marineblå, grå, sort og hvid mens t-shirts og strik fra J.Lindeberg godt kan være i både grøn, orange og brun. J.Lindeberg henvender sig altså til den konservative mand, der på den ene side ikke vil have et 'morfor-jakkesæt' men på den anden side går ind for at have jakkesæt på, på arbejde.

Kvaliteten på J.Lindeberg's tøj og jakkesæt er høj, hvilket også afspejler sig i prisen - derfor er J.Lindeberg ét af de mærker, som det godt kan betale sig at købe på udsalg.

Du kan i øvrigt læse meget mere om J.Lindeberg på deres officielle website. Wikipedia har også mere information om J.Lindeberg - tag et kig på J.Lindeberg's Wikipedia artikel hvis du er nysgerrig.

Vi har lige nu 830 produkter fra J.Lindeberg til mænd her på FashionArena.net

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10