Ichi

Ichi er feminin mode, med sexede og sofistikerede undertoner. Ichi's tøj er perfekt som hverdagstøj hvis du på den ene side gerne vil vær lidt afslappet med samtidig se godt ud - Ichi designer tøj til kvinder der på den ene side gerne vil se godt ud, men ikke er interesserede i at investere oceaner af tid og penge i deres garderobe - de har mere travlt med at nyde livet!

Ichi laver altså klassisk tøj til kvinder, som kan kombineres på kryds og tværs mellem de forskellige kollektioner og du kan f.eks. nemt kombinere et Ichi jumpsuit fra én sæson med en af Ichi's jakker fra denne sæson - mulighederne er uendelige, og fordi Ichi generelt designer tøj i farver der går sammen på kryds og tværs behøver du ikke at tænke så meget når du hopper i tøjet om morgnen.

Med smart tøj til kvinder fra Ichi i garderoben ser du altså altid godt ud, du er velklædt uden at være overdressed og det har max taget 5 minutter at hoppe i tøjet om morgnen - og hvis du finder dit tøj online slipper du samtidig for besværet ved at skulle i de fysiske forretninger.

Du kan i øvrigt læse meget mere om Ichi på deres officielle website.

Vi har lige nu 14 produkter fra Ichi til mænd her på FashionArena.net