Ilse Jacobsen

Ilse Jacobsen laver lækre gummistøvler! Dét er vist efterhnden nærmere en sandhed end en udtalelse, hvis man skal se på hvor mange af Ilse Jacobsen's gummistøvler der bliver langet over disken år efter år.
Ilse's gummistøvler er håndlavede og har ét formål: at holde dine fødder tørre og beskytte dem mod vinden. Men udover at være utroligt praktiske, er Ilse Jacobsen's gummistøvler også rigtig lækre at se på, og hun leger med designet og har f.eks. lavet color-blocking støvler, biker-inspirerede gummistøvler og gummistøvler med tre forskellige skaft-længer.
Netop fordi Ilse's gummistøvler er så lækre er prisen også derefter og derfor kan det godt betale sig at kigge efter Ilse Jacobsen's styles på udsalg. Hvis du finder hendes gummistøvler på udsalg kan du være heldig at få fingre i et par til kun 500,- og dét er da noget af et scoop.

Udover gummistøvler laver Ilse Jacobsen også rigtig lækre sandaler. Ilse's sandaler er på én gang flotte og behagelige og lavet til en afslappet dag i sommerhuset, hvor du samtidig gerne vil se lidt chic ud.

Du kan i øvrigt læse meget mere om Ilse Jacobsen på deres officielle website.

Vi har lige nu 0 produkter fra Ilse Jacobsen til mænd her på FashionArena.net