Ganni

Ganni er dansk design når det er aller bedst - Det er et ungt brand som blev grundlagt i 2000 og stilen er altid feminin - inspireret af fortidens store ikoner men samtidig med moderne elementer, der gør at deres design altid har kant og at man nemt kan spotte en Ganni kjole.
Det der især kendetegner Ganni's design er deres brug af unikke mønstre. Du kan f.eks. være sikker på, at der hver sæson kommer en 2-3 kjoler fra Ganni med ikonisk print - for nogle sæsoner siden var det palmeprintet men klassiske blomsterprint med et tvist er Ganni også gode til at bruge på deres kjoler, bukser og blazere.

Der er efterhånden mange der forhandler Ganni online og de mange online webshops der sælger Ganni betyder at der er meget større sandsynlighed for at du kan finde noget af det på udsalg.

Både Ganni's jakker og deres kjoler er nogle af de styles hvor man nemt sparer mange penge. Ganni's kjoler koster tit 700-900 kr (eller mere) og derfor er selv en lille besparelse på 30% hurtigt rigtig mange penge - Og hvem vil ikke gerne betale 649,- i stedet for 899,- for en skøn kjole?

Du kan i øvrigt læse meget mere om Ganni på deres officielle website.

Vi har lige nu 3 produkter fra Ganni til mænd her på FashionArena.net