Jofama

Er du på jagt efter en læderjakke til herrer eller kvinder, bør du tage et kig på Jofama's lækre udvalg. Det svenske mærke blev grundlagt i 1926 og har i dag hovedsæde i nordlige svenske by Malung - en by som er kendt for at producere lækre lædervarer.
Når du køber en skindjakke fra Jofama ved du at du med garanti får et stykke lækker håndarbejde med gode syninger, lynlåse i super kvalitet, gennemtænkt design og superb læderkvalitet. De har mange forskellige modeller og de trækker på inspiration fra de klassisk mc læderjakker og bikerjakker.
Jofama har også indgået et samarbejde med den svenske modeblogger Kenza, hvilket har resulteret i nogle virkeligt lækre og trendy kollektioner, hvor der udover læderjakker til kvinder også er et par shorts, bukser og en enkelt kjole eller to i læder.
Med så mange lækre læderjakker samlet ét sted er Jofama's online udvalg af skønne jakker et godt sted at kigge, hvis du leder efter en jakke i skind som kan holde til at blive brugt dag ud og dag ind i mange år.

Du kan i øvrigt læse meget mere om Jofama på deres officielle website.

Vi har lige nu 28 produkter fra Jofama til mænd her på FashionArena.net