Sorel

Sorel støvler er efterhånden at finde i de flest danske hjem og det er der en grund til: Sorel laver kvalitets-støvler til kvinder, mænd og børn.
Deres støvler er vandtætte, ja, selv syningerne er vandtætte, de er behagelige at have på, de holder dig varm gennem hele vinteren og så kan de holde til alt, ligegyldigt om det er uges hike i Nordsverige eller snesjap fyldt med salt inde i byerne.

Sorel har lavet de klassiske Canada-støvler siden 1962 og det er Sorel der har lagt navn til udtrykket 'Canada-støvle' for Sorel blev grundlagt i Ontario, Canada. Siden år 2012 har Sorel også lavet andet end støvler, blandet andet sko og sandaler, men det er stadig deres støvler til kvinder og mænd der er grandets grundsten.

Køber du Sorel støvler på udsalg gør du en god handel - du får kvalitets-fodtøj og du sparer samtidig lidt penge. Sorel's støvler er dyre, men du får hvad du betaler for - så på udsalg får du faktisk mere end hvad du betaler for, når du køber Sorel!

Du kan i øvrigt læse meget mere om Sorel på deres officielle website. Wikipedia har også mere information om Sorel - tag et kig på Sorel's Wikipedia artikel hvis du er nysgerrig.

Vi har lige nu 18 produkter fra Sorel til mænd her på FashionArena.net