Boss Orange

Boss Orange er den urbane og cool underlinje hos Hugo Boss. Stilen er casual afslappet, og der du finder masser af jeans i Boss Orange's kollektioner.
Det er lidt af et luksusmærke, og selvom du betaler for at der står 'Boss Orange' på dine jeans og dit ur, får du også en super kvalitet med i købet!

Udgangspunkt for Boss Orange-linjen er denim: med det perfekte par jeans kan du altid se casual-lækker ud og hvis du kombinerer det med et lækkert ur og en fed t-shirt er du godt på vej! Stilen er perfekt hvis du godt må godt lidt afslappet klædt på arbejdet eller hvis du bare vil have noget lækkert tøj på i weekenden.

Boss Orange' tøj passer perfekt til den afslappede dansker som på den ene side gerne vil bruge sine penge på lækkert tøj men på den anden side ikke har behov for at gå og flashe det.

Hvis du køber Boss Orange på udsalg er der mange penge at spare og du kan være heldig at finde et par af Boss orange's jeans til omkring 700-800 hvis de er købe på udsalg.

Du kan i øvrigt læse meget mere om Boss Orange på deres officielle website. Wikipedia har også mere information om Boss Orange - tag et kig på Boss Orange's Wikipedia artikel hvis du er nysgerrig.

Vi har lige nu 271 produkter fra Boss Orange til mænd her på FashionArena.net

1 2 3 4 5