Tiger Of Sweden Jeans

Tiger of Sweden jeans er den afslappede linje hos det svenske mærke Tiger of Sweden. I 'Jeans' linjen finder du - som navnet antyder - et stort udvalg af lækre jeans til mænd og kvinder.
Stilen er mere afslappet end Tiger of Sweden's almindelige kollektion og er perfekt hvis du leder efter et par lækre jeans som kan bruges til pænt brug på kontoret og er i en super lækkert kvalitet.

Stilen i Tiger of Sweden jeans er mere afslappet og der er bliver brugt flere mønstre og flere prints end der gør i deres hovedkollektion.

Du kan altid kende et par jeans fra Tiger of Sweden på det karakteristiske 'T' der er broderet på baglommen - ligegyldigt om det er jeans til kvinder eller mænd.

Udover jeans finder du i denne kollektion også et udvalg af afslappede t-shirts, strik, bluser og overtøj såsom læderjakker.

Du kan i øvrigt læse meget mere om Tiger Of Sweden Jeans på deres officielle website. Wikipedia har også mere information om Tiger Of Sweden Jeans - tag et kig på Tiger Of Sweden Jeans's Wikipedia artikel hvis du er nysgerrig.

Vi har lige nu 182 produkter fra Tiger Of Sweden Jeans til mænd her på FashionArena.net

1 2 3 4