Röhnisch

Röhnisch laver fitness og golf tøj og dét har de gjort siden 1945. Firmaet er grundlagt af svenskeren Hellmut Röhnisch og i starten lavede de hovedsageligt udstyr til gymnastikken's verden. Op gennem 1980'erne og 1990'erne begyndte de at laver funktionelt sportstøj, træningsbukser og lækre sports toppe som blev brugt til den nye træningsform: aerobic.

Den dag i dag finder du lækkert, feminint træningstøj hos Röhnish og udvalgte af stropbluser, racerback toppe og løbethights og 3/4 træningsbukser er stort og lækkert! Der er altid et godt udvalg af sort og grå basis toppe som kan kombineres med sæsonens farver - om det er pink, lilla eller blå.

Röhnisch var nogen af de første til at bruge microfiber i deres træningstøj og dét er et godt udtryk for deres innovation inden for fitnesstøj - de arbejder konstant på at blive bedre. I 2006 lancerede de, også som nogen af de første, plus size træningstøj - bare fordi man ikke passer ned i en størrelse 36 eller 38 vil man jo stadig gerne have lækkert træningstøj.

Du kan i øvrigt læse meget mere om Röhnisch på deres officielle website. Wikipedia har også mere information om Röhnisch - tag et kig på Röhnisch's Wikipedia artikel hvis du er nysgerrig.

Vi har lige nu 0 produkter fra Röhnisch til mænd her på FashionArena.net