Maidenform

Maidenform shapewear er amerikanernes favorit, når det kommer til shapewear - og det med god grund! Firmaet blev grundlagt i 1922 i New Jersey og de har produceret bher, undertøj og shapewear lige siden og altid med den vision at skabe undertøj der giver en smuk krop.
Og hvorfor hopper man så i shapewear? Ifølge Trinny og Susannah burde alle - tyk eller tynd - have shapewear på, da det både strammer ind men også skjuler trusse- og bh kanter og dermed giver en flottere silhuet i det hele taget.

Maidform's shapewear er ikke billigt, men deres shapewear vinder test efter test, fordi du virkeligt kan se en forskel når du hopper i en af Maidenforms shape wear kjoler!
Maidenform kan købes i Magasin og du kan heldigvis også købe Maidenforms lækre shapewear online, hvis ikke du lige har en Magasin i nærheden.

Du kan i øvrigt læse meget mere om Maidenform på deres officielle website. Wikipedia har også mere information om Maidenform - tag et kig på Maidenform's Wikipedia artikel hvis du er nysgerrig.

Vi har lige nu 4 produkter fra Maidenform til kvinder her på FashionArena.net