Tommy Hilfiger

I 1982 grundlagde Thomas "Tommy" Hilfiger tøjmærket Tommy Hilfiger. Tøjet er skabet ud fra konceptet om, at alle deres kollektioner skal havde klassiskere og så skal der være nogle elementer som skaber dét tvist der afspejler sæsonens trends.

Derfor kan du hos Tommy Hilfiger altid finde poloshirts i deres kollektioner til både mænd og kvinder - for Tommy Hilfiger er poloshirts en klassiker, du altid kan bruge!

Tommy Hilfiger har også et stort udvalg af sko og støvler til både mænd og damer. Her finder du både sandaler, vinterstøvler, espadriller, ankelstøvler og sneakers - der kommer fire nye kollektioner om året, så du kan altid finde netop den sko eller sandal fra Tommy Hilfiger som du leder efter.

Derudover har Tommy Hilfiger også et stort udvalg af lækkert tøj til mænd og kvinder - her er t.shirts, chinos, jeans, bukser, kjoler og jakker, så hvis du er vild med det amerikanske tøjmærke er der rig mulighed for at hoppe i Tommy Hilfigers tøj fra top til tå. Køb Tommy Hilfiger på udsalg online - der er mange penge at spare!

Du kan i øvrigt læse meget mere om Tommy Hilfiger på deres officielle website. Wikipedia har også mere information om Tommy Hilfiger - tag et kig på Tommy Hilfiger's Wikipedia artikel hvis du er nysgerrig.

Vi har lige nu 1.569 produkter fra Tommy Hilfiger til børn her på FashionArena.net

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10