Joha

Joha laver dejligt tøj til børn - nærmere bestemt, så laver Joha uld og uldundertøj til børn. For folkene bag Joha betyder det noget at deres uldundertøj er miljøvenligt og de er den første virksomhed som har fået EU-blomsten, som er et mærke for miljøvenlig produktion af tøj.

Inden for de seneste par år har Joha udvidet repertoiret således at de nu ikke kun laver undertøj og heldragter til børn - Joha producerer også cardigans, bodystockings, leggins, bukser og strikbluser i uld - nogle har en smule silke i stoffet mens andre er lavet af det lækre merino-uld.
Hvis man skal beskrive Joha's uld-produkter med kun ét ord, er det: kvalitet! Ulden er i en høj kvalitet, designet er i høj kvalitet, syningerne er i høj kvalitet - der er ikke en finger at sætte på Joha's uldundertøj.
Netop fordi Joha er i sådan en høj kvalitet, kan det også ses på prisen. Køber du i stedet Joha på udsalg får du højeste kvalitet til en god pris - vi har samlet et bredt udvalg af Joha's undertøj så du bedre kan skabe dig et overblik!

Du kan i øvrigt læse meget mere om Joha på deres officielle website.

Vi har lige nu 997 produkter fra Joha til børn her på FashionArena.net

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10