Shiseido

Shiseido er et af de ældste mærker inden for makeup og hårpleje og de blev grundlagt tilbage i 1872 af japaneren Arinobu Fukuhara. Idag findes deres med 25.000 forhandleren af Shiseidos produkter over hele verden og i Danmark er mærket især kendt for deres lækre foundation.
Hvis du har lys hud og endnu ikke har prøvet Shiseido's produkter er det værd at kigge på deres forskellige varianter næste gang du kommer i nærheden af mærket. Shiseido er gode til at have et bredt udvalg af lyse nuancer, hvilket betyder at stort set alle skandinaver kan finde en nuance i deres foundation-udvalg der passer til netop deres hudtone.

Hvis du overvejer at købe makeup online er der et fint udvalg af Shiseido's produkter på nettet og selvom det ikke ligefrem er billigt makeup kan du være heldig at der er lidt penge at spare, hvis sæsonens kollektion er på udsalg.

Du kan i øvrigt læse meget mere om Shiseido på deres officielle website. Wikipedia har også mere information om Shiseido - tag et kig på Shiseido's Wikipedia artikel hvis du er nysgerrig.

Vi har lige nu 1.386 produkter fra Shiseido til kvinder her på FashionArena.net

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10