Guess

Guess er et amerikansk mærke som ligger i den dyrere ende og de forstår at designe tøj, ure og smykker der er eksklusive. Guess er især kendt for deres ure hvor de designer både herreure og dameure. De har også et bredt udvalg af lækre jeans til mænd og kvinder.

Guess blev kendt over hele verden natten over, da de tilbage i 1980'erne designede tøj til Michael J. Fox's karakter 'Marty McFly' i filmen 'Tilbage til fremtiden'.

Guess har et bredt udvalg af tasker til kvinder og du finder både almindelige håndtasker, satchel's, crossbody og klassisk shopping-totes i Guess' lækre udvalg af ultra-feminine tasker i eksklusivt design.

Køb Guess' ure og tasker på online udsalg - udvalget er betydeligt større end når du handler i fysiske forretninger og du kan ofte være heldig at finde det du leder efter på tilbud eller udsalg.

Du kan i øvrigt læse meget mere om Guess på deres officielle website. Wikipedia har også mere information om Guess - tag et kig på Guess's Wikipedia artikel hvis du er nysgerrig.

Vi har lige nu 4.636 produkter fra Guess til kvinder her på FashionArena.net

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10