Hunkemöller

Hunkemöller er et gammelt hollandsk lingeri-mærke som blev grundlagt i 1886 af Wilhelm Hunkemöller og hans kone. Lige siden har de lavet lækkert lingerie og de er det førende mærke inden for undertøj i både Holland og Belgien, mens 49% af de tyske kvinder kender mærket. I Danmark finder du Hunkemøller (eller Hunkemöller om du vil) i f.eks. Lyngby Storcenter, Århus eller Rødovre Centrum, men nu kan du endeligt købe deres lækre undertøj online.

Hunkemöller's undertøj er altid i lækkert design og de laver bh'er til alle typer kvinder: t-shirt bh'er op til 80H, lækre balconette bh'er i fine blonder eller sjove mønstre eller klassiske push-up bher til fest.

Udover undertøj, så laver Hunkemøller også super lækkert badetøj. Hunkemöller's badetøj er ligesom deres almindelige lingeri i god kvalitet og med en rigtig god pasform. De laver både lækre bikini'er og skønne badedragter og hver sommer sender de en stor kollektion på gaden hvor du finder både trekants-bikiner og bikinitoppe med lidt mere støtte.

Hvis du kender din bh- og trusse størrelse hos Hunkemöller er der intet i veje for at shoppe deres lækre undertøj til kvinder online og hvis du køber det i en webbutik slipper du for at stå og bakse med at prøve undertøj nede i butikken plus at du for det meste kan spare lidt penge online da deres undertøj ofte er på tilbud med en 10-15% rabat.

Du kan i øvrigt læse meget mere om Hunkemöller på deres officielle website.

Vi har lige nu 584 produkter fra Hunkemöller til kvinder her på FashionArena.net

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10