Ulla Popken

Ulla Popken er et tysk plussize mærke, der laver tøj til kvinder, som ikke vil begrænses af, at de ikke passer ned i en almvigtigst af indelig str. 38. Ulla Popken designer modetøj til kvinder og det betyder blandt andet, at de sender nyt tøj på markedet et par gange om måneden,og hvis du leder efter plus size tøj såsom kjoler eller fine hverdagsbluser er Ulla Popken et godt sted at kigge.
Udgangspunktet for deres tøj til store kvinder er, at der skal være et bredt udvalg at vælge imellem ligegyldigt om du leder efter kjoler til store kvinder, t-shirts eller bukser.

Derfor er der også meget at vælge mellem, i deres tøj til store kvinder - fine tunikaer med perlebroderi, lækre cardigans med en fin blonde-kant, strik-trøjer med nitter på skuldrene og et godt udvalg af almindelige t-shirts - både ensfarvede og med striber.

Ulla Popken formår også at designe tøj i store størrelser som rent faktisk klæder plus-size kvinden - det betyder at der er plads til din barm, ingen snævre ærmer og vigtigst af alt: du kommer til at se super godt ud, fordi det er syet til din krops-facon!

Du kan i øvrigt læse meget mere om Ulla Popken på deres officielle website. Wikipedia har også mere information om Ulla Popken - tag et kig på Ulla Popken's Wikipedia artikel hvis du er nysgerrig.

Vi har lige nu 107 produkter fra Ulla Popken til kvinder her på FashionArena.net

1 2