Skønhed & Pleje fra Max Factor

Alle kvinder kender Max factor's makeup! Om det er deres neglelak, foundation, eyeliner eller mascara, så findes der vist ikke den danske kvinde som ikke er prøvet noget af Max Factors makeup.
I Danmark er Max Factor især kendt for mascara, nærmere bestemt er det Max Factor Masterpiece som er deres mest efterspurgte produkt på det danske marked!
Udover mascara er Max Factor også kendt for Lipfinity - en serie af lækre læbeprodukter, der blandt andet indeholder en 12-timers læbestift som bliver siddende uden at smitte af.

Max Factor blev grundlagt i 1909 af den polsk-amerikanske kosmetiker Maksymilien Factorowicz. I de efterfølgende år havde Max Factor stor indflydelse på Hollywood stjernernes makeup og det var blandt andet Maksymilien Factorowicz selv, der skabte Clara Bow's verdensberømte hjerte-mund.

Max Factor er altså et make-up mærke med historie og når du køber en mascara eller læbestift fra Max Factor får du altså en rigtig god kvalitet til en virkeligt god pris!

Du kan i øvrigt læse meget mere om Max Factor på deres officielle website. Wikipedia har også mere information om Max Factor - tag et kig på Max Factor's Wikipedia artikel hvis du er nysgerrig.

Vi har lige nu 533 produkter fra Max Factor til kvinder i kategorien Skønhed & Pleje her på FashionArena.net

1 2 3 4 5 6 7 8 9