Pieces

Pieces er et mekka af high-street smykker og accessories, kombineret med Pieces' sko og tøj. Det oprindelige koncept af tilbehør i alle afskygninger, smykker, clutches og hår-accessories, men efter ganske kort tid udvidede Pieces deres sortiment sådan at de også fører tøj: du kan finde leggins, tanktops, simple jeans og almindelig t-shirts i Pieces' butikker i hele Danmark.

Pieces, eller som noget ved en fejl får skrevet: pieses, er en del af Bestseller-koncernen og Pieces' butikker findes i hele landet. Hvis du er mere til at købe dine smykker og accessories på en online shop er der heldigvis også gode muligheder for dét. Pieces' priser er mere end rimelige og med det store udvalg, som konstant skifter, er der altid rig mulighed for at få opdateret garderoben lidt - hvad enten du leder efter halskæden eller bare et nyt tørklæde som kan komme i rotation med de andre fra skabet.

Du kan i øvrigt læse meget mere om Pieces på deres officielle website. Wikipedia har også mere information om Pieces - tag et kig på Pieces's Wikipedia artikel hvis du er nysgerrig.

Vi har lige nu 1.108 produkter fra Pieces til kvinder her på FashionArena.net

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10