Wet n' Wild

Wet'n' Wild laver billig makeup i en helt okay kvalitet. Bilka var nogen af de første i Danmark til at føre Wet'n Wild, men efterhånden er der flere supermarkedet som fører det og du kan også købe Wet'n' Wild's læbestifter, neglelak og andet makeup online i nogle af DK's netbutikker.

Hvis du læser makeup blogs er du måske støt på Pudderdaasernes anmeldelse af Wet'n' Wild's øjenskygge-paletter og som de skriver: det er billigt og man kan godt se hvad der er sparet på (indpakningen!). Men kvaliteten af både læbestift, neglelak og øjenskygger er helt fin, og hvis du kombinerer det med enten en god primer eller en god underlan/overlak får du et fint produkt rigtig billigt.

Som mange anre makeup-mærker køre de også special-kollektioner op til jul, når det bliver sommer, osv. og det betyder at du kan få Wetn Wild neglelak og læbestift i et væld af farver og at de konstant skifter ud i deres øjenskygge paletter så du aldrig kommer til at kede dig, og kan skabe præcist det makeup look du går efter, hvad enten det er sexy smokey-eyes eller en elegant Mad Men makeup.

Køb din Wet'n Wild makeup online, så kan du være heldig at spare et par procenter hvis du finder det på tilbud.

Du kan i øvrigt læse meget mere om Wet n' Wild på deres officielle website.

Vi har lige nu 137 produkter fra Wet n' Wild til kvinder her på FashionArena.net

1 2 3