Selected Femme

Selected Femme er et ungt, urbant brand, som blev etableret som en afhopper af brandet Selected, der henvender sig til mænd.
Selected Femme formår at lave klassiske items der har et tvist af tidens trends, samtidig med at deres styles også har et meget glamourøst udtryk - det opnår de f.eks. ved at bruge nogle anderledes, lækre materialer eller tilføje lækre skrædder-tekniske detaljer.

Når du køber Selected Femme online er der som oftest et større udvalg end i de fysiske butikker, og returretten er lige så god.

Nogle af de mest populære varer fra Selected Femme er deres kjoler og deres jakker. Hvorfor det netop er Selected Femme's kjoler der er så populære er der en god grund til: deres pasform er helt fantastisk og de sidder altid godt på typiske skandinaviske kvinder. Derudover er der ofte lækre detaljer på deres kjoler og de er lavet af gode materialer såsom silke. Selected Femme's jakker er populære fordi de har et bredt udvalg af både små bouclé-agtige jakker, men også trenchcoats og rigtige vinter jakker finder man i deres sortiment (afhængigt af årstiden) og de formår at designe alle deres jakker sådan at de passer ind i Selectred Femme's univers.

Du kan i øvrigt læse meget mere om Selected Femme på deres officielle website.

Vi har lige nu 829 produkter fra Selected Femme til kvinder her på FashionArena.net

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10