Tøj fra AIGLE

Aigle er et fransk mærke, som har produceret gummistøvler af høj kvalitet siden firmaet blev grundlagt til bage i 1853. Selvom mærket er fransk i både ånd og design, blev det oprindeligt grundlagt af en amerikansk forretningsmand. Den dag i dag bliver Aigles gummistøvler produceret i Frankrig og deres fodtøj sælges i mere end 130 forretninger verden over - de 60 af dem ligger dog i Frankrig, og der er ikke mange forhandlere af Aigle's gummistøvler i Danmark - hvilket er grunden til at det bedst kan betale sig at købe Aigle gummistøvler til børn og kvinder online, for her finder du det størst udvalg.

Udover at lave kvalitets-gummistøvler, producerer Aigle også lækre sko, støvler og loafers til kvinder og børn.

Køb dine Aigle gummistøvler på tilbud, og få et par kvalitets-gummistøvler til en god pris - her på FashionArena har vi samlet en oversigt over dem der forhandler Aigle i Danmark, og du kan nemt danne dig et overblik over udvalget af deres lækre gummistøvler.

Du kan i øvrigt læse meget mere om AIGLE på deres officielle website. Wikipedia har også mere information om AIGLE - tag et kig på AIGLE's Wikipedia artikel hvis du er nysgerrig.

Vi har lige nu 0 produkter fra AIGLE til mænd i kategorien Tøj her på FashionArena.net