Ralph Lauren

Ralph Lauren er kendt for sine lækre skjorter og jakker og med god grund - Ralph Lauren er dristige i deres farvevalg og ikke bange for at kombinere f.eks. et par gule bukser med en limegrøn skjorte. Ralph Lauren udfylder på denne måde et hul i markedet for tøj til mænd og kvinder - Det er her, den dristige mand eller kvinde, der ikke er bange for farver, finder sine skjorter og jakker.

Stilen er klassisk amerikansk og bevæger sig på grænsen mellem det formelle og det afslappede - et typisk look fra Ralph Lauren kunne bestå af en stribet poloshirt og et par farvede chinos i kombination med et par loafers - hvadenten du er mand eller kvinde.

Ralph Lauren har også et stort udvalg af dufte og parfumer til mænd og kvinder. Du finder blandt andet klassiskeren 'Polo Blue' i Ralph Laurens kollektion af dufte.

Mærket hedder egentligt Polo Ralph Lauren men er i daglig tale bedre kendt som 'Ralph Lauren'. Firmaet er grundlagt af Ralph Lauren selv i 1969 hvor han oprindeligt designede slips under navnet 'Polo'.

Du kan i øvrigt læse meget mere om Ralph Lauren på deres officielle website. Wikipedia har også mere information om Ralph Lauren - tag et kig på Ralph Lauren's Wikipedia artikel hvis du er nysgerrig.

Vi har lige nu 3.483 produkter fra Ralph Lauren til mænd her på FashionArena.net

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10