Gant

Tøjmærket Gant opstod tilbage i 1960'erne og deres succes bygger på de studerende og underviserne ved Yale University, som hurtigt tog Gant's kvalitets-skjorter til sig. Én af de ting der gjort Gant skjorten så populær var, at det var en button-down skjorte hvilket var meget fashionabelt i USA på den tid.

Sidenhen har Gant udviklet deres produkt linje og du kan klæde dig i Gant tøj fra top til top, hvad enten du er mand eller kvinde. Deres stil er typisk forstads-amerikansk, på den elegante og polerede måde - de laver lækkert hverdagstøj i spændende farver og god kvalitet.

Gant har en linje der er mere ungdommelige og med lidt mere kant end deres hovedlinje: Gant Rugger. Det er i denne linje at du finder de lidt mere skæve designs, grovere materialer og andre rå detaljer, så hvis du på den ene side godt kan lide det amerikanske look men på den anden side synes at det er lidt for poleret er Gant Rugger helt sikkert noget for dig!

Der er ligger nogle få Gant Buttiker rundt omkring i Danmark, f.eks. i Lyngby & København, men hvis du leder efter nogle af Gant's lækre poloshirts, skjorter, jakker, eller deres linje til kvinder, Gant Woman, er det nemmest at købe det online. Udvalget er større, du får næsten altid gratis fragt og tit og ofte kan du være heldig at finde det du leder efter på udsalg eller på tilbud hvor du kan spare et par procenter.

Du kan i øvrigt læse meget mere om Gant på deres officielle website.

Vi har lige nu 1.157 produkter fra Gant til mænd her på FashionArena.net

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10