Tiger of Sweden

Tiger of Sweden er kendetegnet ved knivskarpe skjorter, lækre jakkesæt med fantastisk (og moderne!) pasform og elegante kjoler til kvinderne.
Tiger of Sweden er til den trendy businessmand eller kvinde, som kan li' at tage kvalitets-tøj på om morgnen. Og så er det vigtigt for Tiger of Sweden's designere at man kan bruge deres jakker uden de matchende bukser, uden slips, ja selv uden en skjorte men med en t-shirt under i stedet. Tiger of Sweden tog jakkesættet ud af finansverdenen og gjorde det street på den trendy måde.

Deres høje kvalitet og mange detaljer afspejler sig også i prisen - Deres blazere starter ved 3000,- mens kjoler starter ved omkring 1500,-
Så kjoler, jeans og jakkesæt fra Tiger of Sweden er i dén grad værd at købe i et outlet eller på udsalg. Netop fordi Tiger Of Sweden's tøj er så klassisk, kan det bruges i mange sæsoner og derfor er det værd at holde øje med hvornår der er udsalg på Tiger of Sweden's tøj - hvem kan ikke godt lide luksus-kvalitet til den halve pris?

Til vore svenske læsere vil vi i øvrigt anbefale at tage et kig på rea-tips.se, hvor de har masser af gode tilbud på Tiger, eller som de kalder det, masser af gode Tiger of Sweden fynd.

Du kan i øvrigt læse meget mere om Tiger of Sweden på deres officielle website. Wikipedia har også mere information om Tiger of Sweden - tag et kig på Tiger of Sweden's Wikipedia artikel hvis du er nysgerrig.

Vi har lige nu 799 produkter fra Tiger of Sweden til mænd her på FashionArena.net

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10