Timberland

Grundlaget til Timberland sko blev lagt i 1952 da amerikaneren Nathan Swartz købte sig ind i firmaet Abington Shoe Company. I de efterfølgende år investerede Nathan alle sine penge i sko-firmaet og i 1973 skiftede firmaet navn til Timberland. I mellemtiden havde Swartz i samarbejde med sine sønner udviklet en teknik, som gjorde dem i stand til at skabe vandtætte sko og støvler og dét er grundstenen i de Timberland sko og støvler vi kender i dag.

Timberland laver sko og støvler til kvinder og mænd, som er praktiske, komfortable og vandtætte - en perfekt kombination når du køber sko som bliver brugt dag efter dag, i alt slags vejr.

Hvis du leder efter et par billige Timberland støvler kan det godt betale sig at kigge online - hvis du er heldig er der udsalg på Timberland sko og støvler og så kan du gøre et godt køb og få kvalitet for pengene.

Du kan i øvrigt læse meget mere om Timberland på deres officielle website. Wikipedia har også mere information om Timberland - tag et kig på Timberland's Wikipedia artikel hvis du er nysgerrig.

Vi har lige nu 1.213 produkter fra Timberland til mænd her på FashionArena.net

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10