Lacoste

Lacoste blev til da den franske tennisspiller René Lacoste i 1923 vandt France Davis Cup og fik tilnavnet 'The Crocodile' fordi han i den forbindelse var blevet lovet en kuffert i krokodille-skind.
I 1933 begyndte Lacoste at producerede de poloshoirts, som de den dag i dag er så kendte for - det lækre stof, den gode pasform og det store farveudvalg - Lacoste's poloer er i topklasse!

I Danmark er det især Lacoste's sneakers og sko, der er efterspørgsel på - de har et stort udvalg af både høje sneakers og almindelige sneakers i canvas, men der er også mange lækre sneakers i læder blandt deres modeller.

Udover polo-shirts og sneakers, har Lacoste også et bredt udvalg af parfume, deo og almindelige t-shirts. Lacoste' parfume til mænd finde si et bredt udvalg - ligegyldigt om du leder efter parfumen Lacoste Essential Sport, Lacoste Homme Red eller Lacoste Style in Play, så finder du det online - udvalget er større end i Matas, og for det meste er det også billigere at shoppe Lacoste online end i de fysiske forretninger.

Du kan i øvrigt læse meget mere om Lacoste på deres officielle website. Wikipedia har også mere information om Lacoste - tag et kig på Lacoste's Wikipedia artikel hvis du er nysgerrig.

Vi har lige nu 1.535 produkter fra Lacoste til mænd her på FashionArena.net

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10