Salomon

Salomon er oprindeligt et fransk sportstøjs-mærke som blev grundlagt tilbage i 1947 og de har produceret løbesko, hikingsko og klatresko lige siden.

Salomon's sko og sandaler er altid ultra komfortabler og super praktiske - svedtransporterende, skridsikre, stabiliserende omkring anklen, let-vægt, gode i alt slags vejr - du kan altid finde lige den sko du har brug for hos Salomon! Salomon har også et stort udvalg af støvler - candretøvler, klatrestøvler og støvler der bare er pokkers gode at gå i, Salomon har alt i udendørs fodtøj.

Salomon har også et bredt udvalg af svedtransporterende undertrøjer, almindeligt firtness tøj, lækkert træningstøj til kvinder og mænd, fleecejakker, skitøj(herunder skijakker, skibukser) - ja, der er faktisk ikke det trænings- og outdoor-tøj som Salomon ikke laver!

Køb Salomon online og spar penge - du kan ofte finde Salomon på udsalg og så har du pludseligt får noget lækkert, billigt træningstøj.

Du kan i øvrigt læse meget mere om Salomon på deres officielle website. Wikipedia har også mere information om Salomon - tag et kig på Salomon's Wikipedia artikel hvis du er nysgerrig.

Vi har lige nu 323 produkter fra Salomon til mænd her på FashionArena.net

1 2 3 4 5 6